Nätverkande

En av de saker jag anser vara viktiga i dagens samhälle är att nätverka. Det är lika viktigt i det privata livet som i det affärsmässiga. Visst är det så att vi som människor hellre gör affärer med någon vi har fått rekommenderad än att bara gå på måfå?

Personligen har jag nätverkande i mina tankar varje gång jag ska köpa något eller behöver en tjänst utförd. Lika så när jag träffar någon annan som i sin tur letar efter en sak eller en tjänst. Genast går jag igenom mitt eget nätverk för att se om jag kan ha någon kontakt som kan hjälpa till. Jag är helt övertygad om att detta tankesätt är lönsamt. Både för mig direkt genom att jag kan få affärer genom att mina nätverkskontakter tänker på mig likadant, men även indirekt när mitt sätt att hjälpa till leder till att någon annan hittar till mig och mina tjänster vid ett annat tillfälle.

Mitt strukturerade sätt att nätverka är att jag är med i BNI. Jag är såklart imponerad av den struktur som finns i att man mäter affärer och affärsmöjligheter. Är du intresserad av att veta mer om vad BNI är får du gärna kontakta mig så ska jag berätta mer och bjuda in dig till ett möte. Om inte annat kan ett möte ge många fler kontaktmöjligheter framöver och vem vill inte göra fler affärer?